GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #203 > Prvi pogled
Arhiva tekstova iz sekcije Prvi pogled. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #203 (20) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #203 (Oktobar 2013)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Nex(t)us 7
Voja Gašić
Ne tako revolucionaran kao prošlogodišnji model, novi Nexus 7 ipak pravi nekoliko koraka unapred. Šta donosi novi najbolji 7" Android tablet?
nopreview
Prozor od dva metra
Bojan Milosavljević
Kada treba privući pažnju kupcima u tržnom centru, održati prezentaciju u velikoj firmi ili napraviti konstruktivni sastanak, tu je novi NEC MultiSync V801 sa ekranom dijagonale 200 cm i integrisanim zvučnicima.
nopreview
Aktivni S4putnik
Voja Gašić
S hardverskim tasterima i gumiranim poklopcima na svim otvorima S4 Active je spreman na izazove iz prirode. Dobrodošao dodatak S4 porodici, ali šta je žrtvovano da bi cena bila niža?
nopreview
Devetka u Lite izdanju
Bojan Stanojević
Formalno, Samsung Ativ 9 Lite nije ultrabook, jer ne zadovoljava sve tehničke zahteve standarda. Ali, suština zbog toga nije trpela...
preview
Bojan Stanojević
HP-ov monitor Pavilion 27xi ima sjajan IPS ekran dijagonale 27". Ekran je sjajan, i u bukvalnom i u prenesenom smislu te reči...
nopreview
Monitor u torbi
Bojan Stanojević
Monitor sa samo jednim priključkom? Da, HP U160 je umotan u rasklopivu futrolu koja mu služi i kao postolje, a od priključaka ima samo USB iz kojeg se i napaja.
nopreview
Veliko skladište podataka
Bojan Milosavljević
Qnap TS-1270U-RP je storage server visokih performansi namenjen zahtevnom korporativnom okruženju. Opremljen je sa čak 12 hard-diskova i poseduje obilje integrisanih opcija koje ga čine lako prilagodljivim čak i za najkomplikovanije potrebe korisnika.
nopreview
Prestigio Geovision 5850
Branislav Bubanja
Prestigio je na originalan način spojio tablet, DVR i GPS u jednom uređaju - poslovično, po umerenoj ceni. Pogledajmo GPS na novi način...
nopreview
Samsung-ova SSD evolucija
Miloš Stamenković
Samsung je još prošle godine snažno nastupio na SSD tržištu promocijom serija 840 i 840Pro. Sada stiže 840 EVO, logičan sledeći korak.
nopreview
Uvek na vezi
Inge Schwabe
Huawei Mediapad 10 Link je uvek na vezi, čak i kada smo napolju. To nije nešto što se podrazumeva za 10-inčni tablet srednje cenovne klase...
nopreview
Zvezda sa istoka
Jovan Marić
Azijsko tržište mobilnih uređaja je svet za sebe, i to veliki: Kina ima preko milijardu mobilnih pretplatnika. Redovi ispred prodavnica se formiraju kao i u SAD, ali ne kada stigne novi Apple proizvod. Kinezi obožavaju Meizu telefone, pa je Meizu MX2 nova zvezda...
preview
Novak Jovanović
Štampači namenjeni malim firmama su česti u domaćoj ponudi, ali šta kad firma poraste? Upoznajmo OKI-jeve serije MB700 i MC700, namenjene srednjim i većim radnim grupama.
nopreview
Garmin i prateći servisi
Boris Stanojević
Nuvi 3597 LMT je novi navigator sa samog vrha Garmin-ove ponude. Uz veliki ekran, procesor nove generacije, mnogo memorije i integraciju sa smartfonom, dobijate pretplatu na razne servise i doživotno pravo da besplatno preuzimate nove mape Evrope.
nopreview
Nikon 1 AW1
Nenad Veljković
O prvim Nikon aparatima iz serije 1 već smo pisali, ali nas je novi model AW1, naveo da se vratimo na temu - to je prvi aparat sa izmenjivom optikom koji je otporan na vodu, mraz i udarce. Celinu zaokružuju dva nova AW objektiva, takođe veoma otporna...
nopreview
Četiri cifre za jedanaest novosti
Đorđe Grujić
Svima omiljeni SketchUp već neko vreme igra za Trimble a ne za Google. Druga verzija koja izlazi pod novim vlasnicima dobija četvorocifrenu oznaku godine i nov nivo funkcionalnosti.
nopreview
Četvrto dugme na vajarskom kaputu
Stevan Josimović
3D Coat je klasični 3D modeler, koji se ponosi modernim pristupom i i naprednim tehnologijama modeliranja. Verzija 4 ide korak dalje na tom putu - da vidimo kojim pravcem i koliko brzo.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
System Mechanic, TeamSpeak, PowerArchiver i Bitdefender Free.
nopreview
Sve po standardu
Vesna Milošević
U životu se svakodnevno susrećemo s pojmom standardnih dimenzija, od kućnih aparata, veličina prozora, pa do odevnih predmeta. Ponekad pokušavamo da pobegnemo od standardizovanja svega i svačega, ali su standardi zapravo neminovni. Kako su neke dimenzije postale standardne, koliko se one menjaju tokom vremena i šta nas čeka u budućnosti? U potrazi za odgovorima prošetali smo se svetskom Mrežom.
nopreview
Internet vodič
Ladislav Struharik
nopreview
Gadzeti sa IFA 2013
Branislav Bubanja
Početkom septembra u Berlinu je održan sajam potrošačke elektronike IFA 2013. Bila je to prilika da se prikažu najnoviji gadžeti, razne korisne i one druge spravice...


Asus

Zebra

Orion DataKing

RNIDS

Računari i Galaksija

Top50 2023 - YouTube


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter