GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #209 > Aktuelno
Arhiva tekstova iz sekcije Aktuelno. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #209 (5) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #209 u prodaji po ceni od 110 din
broj
nopreview
Vesti
Jovana Milićević
nopreview
Mobilna Barselona
Jovan Marić
Mobile World Congress, koji definiše trendove u telekom industriji, održan je tradicionalno u Barseloni od 24. do 27. februara. Više od 1.800 kompanija na više od 98.000 kvadratnih metara predstavilo je nove mobilne tehnologije - smartfone, nablete, wearables, NFC u zrelijoj fazi, plaćanje, mobilne aplikacije...
nopreview
U biti CeBIT-a
Andrijana Maksimović
Rečeno - učinjeno: CeBIT je ove godine potpuno promenio kurs i okrenuo se u potpunosti poslovnim rešenjima. Potrošačka elektronika i mobilni telefoni su se tako preselili na neke druge sajmove, dok je na CeBIT-u ostao čisti, nerastvoreni biznis.
preview
Jelica Protić
Na dvadesetoj jubilarnoj konferenciji YU INFO na Kopaoniku održanoj od 9. do 13. marta okupilo se više od 300 informatičara koji su izložili naučne radove, učestvovali u panel diskusijama i pratili kompanijske prezentacije eminentnih firmi iz IKT sektora. Posebno su uživali u snegu, koji je ove godine stigao u poslednji čas.
preview
Ivan Minić
Već petu godinu Registar nacionalnog Internet domena Srbije organizuje DIDS, konferenciju namenjenu kompanijama i pojedincima koji su aktivni u industriji Internet domena i hostinga, kao i svima onima koji Internet vide kao važan deo svog poslovanja. Ove godine konferencija je održana u hotelu "Metropol".


PC
Twitter Facebook Feed Newsletter