GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #24 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #24 (12) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #24 (Maj 1997)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
A sada, Pentium II
Majkl Mijatović
Prvi primerci novog Intel-ovog procesora već su krenuli u svet, a testovi dr Majkla Mijatovića pokazuju nešto neočekivano: korak koji Klamath čini nije usmeren uvis, već ustranu...
nopreview
Disketa umesto diskete
Aleksandar Veljković
Konkurs za naslednika diskete je i dalje otvoren, a a:drive je na dobrom putu da se nametne: čita obične diskete, ali i 120 MB kartridže, kaže Aleksandar Veljković.
nopreview
Voja Gašić, Aleksandar Veljković
Ako želite da uložite najmanje novca, a da razliku u radu vašeg računara odmah osetite, menjajte grafičku karticu! Šta se trenutno nudi i koliko vredi, pokušali su da otkriju Voja Gašić i Aleksandar Veljković.
nopreview
Četvrta lasta čini proleće
Saša Krstić
Pojavom MMX procesora, SDRAM memorija, AMD K6 i CxP200 procesora, morao je da se širi i I430 FX/VX/HX set čipova. Tako je nastao TX, "novi Triton". Saša Krstić je isprobao jedan od prvih primeraka.
nopreview
Pritiskom na dugme
Branko Nikitović
Hewlett-Packard-ov ScanJet 5p, namenjen kućnoj i poslovnoj upotrebi, iznenadio je Branka Nikitovića ne samo novim dizajnom i pristupom radu, već i izuzetnim softverom.
nopreview
Ponovo na stazi slave
Josip Modli
Pre nekoliko godina, Apple PowerBook je bio jedan od glavnih modnih detalja poslovnog čoveka. Josip Modli je dočekao nove modele, a čekanje se isplatilo...
nopreview
Dejan Veselinović
Računarske igre se odavno moraju posmatrati kao veoma ozbiljna stvar i značajan segment tržišta. Dejan Veselinović je isprobao paket koji je spakovala nemačka firma Miro.
nopreview
Kako uslikati fajl
Voja Antonić
Testirali smo jedan slide maker, a pored ocene, Voja Antonić se potrudio da nam objasni šta su slajd mejkeri i kako oni rade.
nopreview
Ništa bez zvuka
Miljan Jovanović
Nemata previše iskustva sa zvučnim (i raznim drugim) karticama, a želeli biste da vaš PC "propeva"? Miljan Jovanović će vam pomoći da izaberete i montirate Sound Blaster... ili nešto bolje.
nopreview
Mreže bez žica
Berislav Todorović
Reč mreža mnoge obično asocira na beskrajnu šumu kablova kojima su računari povezani. Berislav Todorović tvrdi da može i bez tih kablova...
nopreview
Na sledećoj stepenici
Bojan Petrović
Dva procesora koja su se ovog meseca našli na stolu Bojan Petrovića su, na neki način, klonovi Pentiuma, ali se njihova sličnost tu završava: uporedimo rezultate koje su postigli AMD K5 PR166 i Pentium 200 MMX.
nopreview
Prvi utisci
Voja Gašić
Voja Gašić sa saradnicima vodi vas kroz novosti na našem hardverskom tržištu. Ovaj put posebno će se obradovati serviseri...
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter