GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #83 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #83 (15) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #83 (Novembar 2002)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Office pero-lake kategorije
Dragan Grbić
Ako spadate u one koji ne koriste mnogo funkcija najjačeg paketa za poslovne primene Microsoft Office, isprobajte besplatnu alternativu: 602Pro PC Suite 2001.
nopreview
Hotel sa pet zvezdica
Marko Čule
Krajem avgusta objavljena je najnovija verzija čuvenog programa za animaciju - 3d studio max 5.0. Isprobali smo kvalitet i brzinu renderinga, udobnost novog okruženja kao i mnoštvo novih opcija.
nopreview
Stari znanac u novom ruhu
Ladislav Struharik
Profesionalne Web dizajnere obradovaće nova verzija paketa Macromedia Studio MX, a posebno novo izdanje njegovog glavnog aduta - stigao je Dreamweaver MX!
preview
Vlada Ćalić
Mandrake Linux odavno uživa reputaciju distribucije koja je najbliža običnim korisnicima, a u međuvremenu je stigla i verzija 9, još pogodnija za primenu u firmi.
nopreview
Još jedan Delphi
Jovan Bulajić
Delphi 7 ne donosi mnogo revolucionarnih noviteta, ali zaokružuje paket ponude novim mogućnostima za razvoj softvera ne samo za "običan" Windows, već i za Web, Linux i Microsoft.NET.
nopreview
Čitava mreža nadohvat ruke
Peđa Lalević
Osim što su krajnje praktični, softverski paketi za daljinski pristup i administraciju donose i velike uštede. Symantec-ov PC Anywhere je već četiri godine najbolje prodavani softver za daljinsku podršku. Sada je stigla verzija 10.5.
nopreview
Grafički poliglota
Bojan Stojanović
ACDSee je prerastao ulogu programa za pregled slika i evoluirao u minijaturni kontrolni centar iz koga se jednostavno upravlja grafičkim formatima. Verzija 5 predstavlja važan korak u tom smeru.
preview
Voja Gašić
Iako već spada u klasiku softvera za video obradu, Adobe Premiere mora da se bori sa konkurentima koji za nižu cenu nude zavidnu funkcionalnost. Da li je verzija 6.5 biti dobar adut u toj borbi?
nopreview
Korak unazad
Vladimir Cerić
Željno iščekivana verzija 3.0 popularnog Winamp-a nije izmamila samo komplimente - naprotiv, zamerki ima više nego pohvala, ali program svakako vredi pogledati...
nopreview
Undelete na XP-u
Mihailo Đorić
Vreme Windows-a 9x (na opštu radost) polako ali sigurno prolazi, a na scenu dolaze NT derivati. Novi Windows, ipak, donosi i neke stare probleme: kako, recimo, da spasete greškom obrisani fajl?
nopreview
Encarta Deluxe 2003
Peđa Lalević
Nije lako svake godine unapređivati proizvod koji je već mnogo puta ocenjen kao "gotovo savršen". Zato je Microsoft priredio paket Encarta 2003 u tri verzije, koje se razlikuju kako po gabaritu tako i po ceni...
nopreview
YU slova na Internetu
Bojan Stojanović
Savremeni operativni sistemi i programi omogućavaju da u elektronskoj pošti i na Web stranama koristimo ne samo YU latinična slova, već i srpsku ćirilicu. Nije, ipak, sve uvek jednostavno...
nopreview
OSL računice
Dejan Ristanović
Nastavljajući analizu Microsoft-ove ponude tokom legalizacione kampanje, ovoga puta opisujemo modele licenciranja i objavljujemo proračun cena za firme raznih veličina koje su odlučile da licenciraju softver. Tu su i odgovori na brojna pitanja čitalaca.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
FlashFXP, KazaA, System Analyzer i Vexira AntiVirus.
nopreview
Multimedija
Aleksandar Veljković
Managing a Meeting i Engleski za decu.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter