GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
PC #96 > Aktuelno
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
preview
Sto nagrada za stoti broj
Pripremite se za veliku nagradnu igru posvećenu stotom broju časopisa "PC" - redovne čitaoce očekuju nagrade vredne preko 20,000 evra!
- PC #96 (Januar 2004)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj

Sto nagrada za stoti broj

U želji da svoju radost povodom velikog jubileja podelimo sa čitaocima, koji su nas svojski bodrili na putu koji smo prešli slažući svakoga meseca po jedan broj časopisa „PC“, u Redakciji privodimo kraju pripreme za veliku nagradnu igru. Naši saradnici u tom poslu, kao i na našem devetogodišnjem uspešnom putu, su velike računarske firme koje su obezbedile nagradni fond od preko 20.000 evra i 100 vrednih nagrada.

Propozicije

Da biste bili u prilici da dobijete jednu od 100 nagrada, potrebno je samo da, kao i do sada, redovno čitate časopis „PC“. U sledećem broju, koji izlazi 5. februara 2004. godine i nosi broj 97, objavićemo kupon za nagradnu igru. Drugi i treći kupon biće objavljeni u brojevima 98 i 99, koji će izaći prvih dana marta i aprila. Sva tri kupona ćete, zajedno sa anketnim listom koji objavljujemo u „PC #99“ (odgovori će nam pomoći da što bolje sagledamo potrebe i interesovanja čitalaca i dalje unapređujemo koncepciju našeg časopisa), poslati u koverti standardnog formata na adresu naše Redakcije, tako da stignu najkasnije 20. aprila 2004. godine. Ako živite u Beogradu ili vas put navede do Dositejeve ulice, kovertu možete da predate i lično.

Tri dana nakon prijema poslednjih pošiljki sa nagradnim kuponima, dakle 23. aprila 2004. godine, biće organizovano javno izvlačenje nagrada, koje će prenositi televizija B92. Izvući ćemo deset glavnih nagrada, čija će vrednost biti po 1.000 evra, kao i 90 nagrada vrednosti po oko 100 evra – biće to računari, periferijska oprema, zanimljivi dodaci i gadžeti.

Rođendansko slavlje

Početkom maja, kada svi u rukama budemo imali „PC #100“, organizovaćemo veliko slavlje na kojem će jedan od najvažnijih događaja biti uručenje nagrada. Pored čitalaca koji su imali najviše sreće u izvlačenju, na pozornici će biti i predstavnici firmi koje su obezbedile vredne nagrade i njima će pripasti čast da ih predaju u prave ruke, sa željom da ih dobitnici dugo i sa zadovoljstvom koriste.

Skupljajte, dakle, kupone koje ćemo objaviti u naredna tri broja „PC“-ja, pa će naša 100-bitna nagradna igra obradovati 100 najvernijih i najsrećnijih čitalaca, a među njima ste možda baš vi. Više o nagradama i o darodavcima pročitajte u sledećem broju „PC“-ja...

SLEDEĆI TEKST U PC #96
preview
Božićni šoping u Londonu
Jelena Rupnik


NIS

Shoppster-2023-03


Čitaj PC Press

BIZIT Seminar

Excel kuhinjica

.

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter