GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
PC #157 > Hardver
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
preview
HD u stilizovanom pakovanju
Aleksandar Veljković
LG W2253TQ je skulpturalno izvajan monitor pune HD rezolucije. Dodajmo tome izvanrednu brzinu odziva i umerenu cenu - da li ćete moći da mu odolite?
- PC #157 (Jul/Avgust 2009)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj

HD u stilizovanom pakovanju

LG W2253TQ - Ekran: 21,5“ 1920×1080 • Odziv: 2 ms • Kontrast / osvetljaj: 1:50.000 / 300 cd/m2 • Priključci: VGA, DVI Cena: 18.999 dinara

LG W2253TQ je vrhunski TN monitor koji nudi rezoluciju od 1920×1080 tačaka; da li ćete na ekranu zaista i dobiti punu rezoluciju, zavisi od konekcije i operativnog sistema. Ukoliko koristite DVI priključak, matična rezolucija će biti prepoznata, ali sa VGA kablom biće vam potrebno dosta žongliranja sa drajverima i podešavanjima da biste probili limit od 1680×1050 tačaka. Da je u pitanju izuzetno brz panel, nagoveštavaju već nominalne 2 ms brzine odziva. Izuzetan kontrast, osvetljaj i oštrina slike odgovoriće svim očekivanjima, sem možda onim koja zahtevaju drugačiju tehnologiju panela.

W2253TQ nudi napredne funkcije kao što su Cinema mod, Auto Bright senzor, Live senzor i Time Control. Auto Bright senzor čini upotrebu komfornijom prilagođavajući se ambijentalnom svetlu. Time Control je opcija koja vas povremeno upozorava da odmorite oči od gledanja u monitor, a Live senzor automatski uključuje monitor kad približite ruke i isključuje ga kada se udaljite. Napredan korisnički interfejs donosi f-Engine panel kojim možete precizno da optimizujete kolorit i njegove dinamičke karakteristike, uključujući fotoefekte i eZ-zooming kao dodatne funkcionalne elemente.

Radi se o monitoru veoma ujednačenih kvaliteta, bilo da ga posmatramo iz aspekta kvaliteta slike, funkcionalnosti, dopunskih mogućnosti ili dizajna. Ako uzmemo u obzir i vrlo primamljivu cenu, zaslužio je PC Preporuku.

Korisne adrese:

Pin Computers
http://www.pincomputers.rs

ComTrade Shop
http://www.comtradeshop.com
NIS

Shoppster-2023-03

Erste

YuNet

Čitaj PC Press

BIZIT Seminar

Excel kuhinjica

.

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter