GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #182 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #182 (12) Samo tekstovi objavljeni online (4)
- PC #182 (Novembar 2011)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Konačno... Bulldozer
Miloš Stamenković
Novi AMD-ov procesor bio je nekoliko meseci tema broj jedan među IT entuzijastima, koji su sa velikim interesovanjem iščekivali da se Bulldozer pojavi na tržištu. AMD FX 8150 je konačno pred nama!
preview
Bojan Stanojević
Krenimo na put do vašeg novog laptopa - istražili smo ponudu u Tehnomanijinim prodavnicama i napravili izbor interesantnih modela. Na vama je da razmislite o onome što vam je potrebno i izaberete jedan od njih. A onda, laptop u torbu, pa na put...
nopreview
Intex telefoni za više kartica
Marko Medić
Telefoni s podrškom za više SIM kartica su još uvek retke zverke u svetu mobilne telefonije. Zato smo sa interesovanjem pogledali Intex-ovu ponudu.
preview
Mladen Mijatović
Unica Wireless uređaji omogućavaju vam da modifikujete postojeću električnu instalaciju i dodate joj nove, pametne funkcije brzo i jednostavno. Nema bušenja i rušenja zidova i provlačenja novih kablova!
nopreview
Sedmorka za deceniju
Milan Bašić
Zapitate li se povremeno kako će za pet ili više godina izgledati svet? Ovog puta u našim mislima je elektronika: izdvojili smo sedam inovacija koje se još uvek "krčkaju" u laboratorijama ili su u ranoj fazi komercijalizacije, ali za koje se već sada može reći da su posebne i, što je još važnije, moguće.
nopreview
Adapteri za brži WiFi
Mladen Mijatović
WiFi po novom N standardu nudi veće brzine, pogodne za streaming multimedije i druge zahtevne aplikacije. TP Link nudi veliki izbor pristupačnih adaptera kojima možete da osvežite svoj stari računar.
preview
Voja Gašić
Domaća "mrežna maca" je napredovala, pa u trećem izdanju ovaj tablet krasi vrlo pristojan hardver, uz vrlo umerenu cenu.
nopreview
Odlična slika i pri slabom svetlu
Mladen Mijatović
Axis je razvio tehnologiju Lightfinder koja na kamerama daje oštru sliku sa malo šuma i očuvanim bojama, čak i u polumraku - gotovo je sa skrivanjem.
nopreview
Treća dimenzija - vrlo povoljno
Branislav Bubanja
3D televizori su privlačni, ali kupovinu odlažemo kad shvatimo kolika dubina džepa nam je potrebna za njih. Mora li da bude baš tako? LG, modelom DM2350D Cinema 3D, dokazuje da ne mora...
preview
Branislav Bubanja
Još od 1963. godine, kada je napravljen prvi prototip miša, on suštinski nije menjao izgled. Da li je došlo vreme za promene? Genius je pripremio miša u obliku prstena, Ring Mouse, kao i Pen Mouse usmeren prema ljudima koji pero vole više od miša...
nopreview
Nikon V1
Nenad Veljković
Nikon je oko CX 10 Mp CMOS senzora stvorio Nikon 1 liniju foto-aparata, sa četiri ultra portabilna objektiva i novim eksternim blicem. Tu liniju čine dve kamere sa izmenljivim objektivima, V1 (high-end model) i kompaktnija, jeftinija J1. Pođimo sa vrha...
nopreview
Notebook nosi Pradu
Andrijana Maksimović
Kao tehnološki napredna pripadnica ženskog roda, kupili ste notebook zavidnih performansi, ali avaj - nezavidnog izgleda. Evo nekoliko predloga kako da ušminkate svoj laptop i od ružne Beti napravite Bijonse.


Takovo

BIZIT 2024

Adria Security Summit 2024


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter