GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #189 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #189 (15) Samo tekstovi objavljeni online (5)
- PC #189 (Jun 2012)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Treći iPad
Jovan Marić
Posle dugog očekivanja i mnogo spekulacija, predstavljena je treća generacija Apple tableta. Da vidimo šta nudi New iPad ili, kako ga korisnici zovu, iPad 3 - da li je veličanstvena rezolucija 2048*1536 pravi adut?
preview
Voja Gašić
Korejski dvojac nezadrživo grabi napred, pa ovog meseca predstavljamo specijalitete kompanije LG - u centru pažnje su 3D efekti, smart funkcije i kontrola. I to daljinskim upravljačem, pokretima ili glasom.
nopreview
Uradi sam 3D
Voja Gašić
3D sadržaji polako stižu na naše televizore, ali nema ništa efektnije nego kad pokažete vaše 3D kreacije. Da efektan 3D nastup ne bude preskup pobrinuo se Aiptek3D i2 HD Camcorder.
preview
Bojan Stanojević
Kada krenete na odmor sa novim foto-aparatom u torbi ili džepu, bićete sigurni da će slike sunčanih pejsaža biti spektakularne, ali nećete se više plašiti ni noćnog snimanja - senzori su napredovali, a firmver foto-aparata je spreman za prava mala čuda. Bilo da kameri prepuštate čitav posao i samo škljocate, ili sebe smatrate iskusnim fotografom koji sve parametre drži pod kontrolom, među 33 modela koja smo testirali pronaći ćete svog favorita.
preview
Mladen Mijatović
Qnap TS-469 Pro NAS dolazi sa četiri diska, u centru sistema je Atom procesor sa dva jezgra, a važan adut su aplikativni serveri... i to u velikom broju. Pravi kandidat za skladište podataka u vašoj firmi ili stanu.
nopreview
Z77 i Gigabyte u dve varijante
Miloš Stamenković
Čipset Z77 donosi malo promena u odnosu na prethodnike, pa proizvođači matičnih ploča moraju novim detaljima da privuku potencijalne korisnike. Da vidimo kako to radi Gigabyte.
nopreview
Mobotix kutijice
Mladen Mijatović
Za dug i pouzdan rad u svim vremenskim uslovima veoma je važno da sistem video-nadzora bude pravilno instaliran. Predstavljamo vam tri Mobotix "kutijice" - sitne, ali bitne dodatke za pouzdan rad kamera i storage sistema.
nopreview
Mali kućni roboti
Voja Antonić
Robotika je jedna od najlepših oblasti za entuzijaste i eksperimentatore, jer obuhvata više različitih disciplina. S mehanikom i elektronikom se još i snalazimo, ali kada na red dođe softver... Dajemo nekoliko primera malih robota koji bi mogli da prošetaju i vašim domom.
nopreview
Osvežena serija K
Novak Jovanović
Asus se među prvima uključio u Ivy Bridge trku - predstavili su unapređene modele prenosivih računara, a mi smo testirali seriju K vrhunskih performansi.
preview
Novak Jovanović
Lenovo je osvežio svoje prenosive računare novom Intel-ovom platformom, držeći korak sa konkurencijom. Šta još, osim snažnog hardvera, donosi ThinkPad Edge E530?
nopreview
NEC profesionalni projektori
Mladen Mijatović
NEC P420X je fleksibilan projektor namenjen profesionalnoj primeni koji može da radi i bez računara, dok manji i ekonomičniji NEC V260W ima dug radni vek i mogućnost reprodukcije 3D sadržaja.
nopreview
Samsung SSD 830
Miloš Stamenković
Samsung sam prvi kontrolere, NAND i DRAM čipove, pa ima velike potencijalne na tržištu SSD diskova. Modeli iz serije 830 su pokazali odlične performanse - još samo da su malo jeftiniji...
preview
Mladen Mijatović
NEC M300W je jednostavan, fleksibilan i kvalitetan projektor relativno pristupačne cene, zbog čega predstavlja pravi izbor za obrazovne ustanove ili male i srednje firme. Vodi računa i o očuvanju životne sredine...
nopreview
Eacan T-010
Novak Jovanović
Eacan u svom proizvodnom portfoliju ima širok dijapazon zvučnih sistema, a mi smo ovoga puta pažnju posvetili modelu T-010 koji čini osnovu njihove ponude.
nopreview
Dragulj za medije
Branko Maksimović
Sapphire Edge HD3 je pristupačna HTPC mašina koja nije veća od modernog rutera. Proverili smo da li je AMD APU platforma dovoljno jaka za pun multimedijalni ugođaj i igranje.YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter