GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #193 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #193 (13) Samo tekstovi objavljeni online (7)
- PC #193 (Novembar 2012)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Dejan Ristanović
Pravu snagu Windows 8 pokazuje tek kada ga stavite u okruženje za koje je zapravo pisan - na tablet računar. U predvečerje promocije novog operativnog sistema i gomile novih tableta, pred nama se našao prvenac - Samsung Slate PC 700T1A.
nopreview
Megdan na vrhu
Miloš Stamenković
Iako interesovanje za nova grafička rešenja nije na nekadašnjem nivou, NVIDIA i AMD se trude da tržištu ponude bolje i štedljivije grafičke procesore. Pogledajmo šta donose grafične kartice NVIDIA 6xx i AMD 7xxx generacije.
preview
Inge Schwabe
Šta se krije u ultrabook-u i zbog čega nas svi proizvođači zasipaju novim modelima? A ako je ultrabook već neophodan sledeći korak u mobilnom svetu, koji model izabrati? Pred nama su zanimljivi kandidati sa ekranom osetljivim na dodir.
preview
Mladen Mijatović
Pored interaktivnih tabli, moderna učionica ili sala za prezentacije može da bude opremljena i velikim ekranom osetljivim na dodir. NEC V462-TM i V651-TM su ekrani osetljivi na dodir zasnovani na potpuno drugačijoj tehnologiji (kamere koje snimaju vaše prste), a uz njih stiže i softver za interaktivnu saradnju predavača i publike.
preview
Novak Jovanović
KimTec MSGW Pro. 710 - Gamer Ultra je snažna igračka mašina zasnovanu na procesoru Core i7 i GTX560 grafici. Hoće li vam ovaj računar pomoći da konačno spasite svet od raznih virtuelnih hordi?
nopreview
Y-cam IP kamere
Mladen Mijatović
Y-cam serija kamera za video-nadzor prilagođena je potrebama manjih kompanija i kućnih korisnika. Za pristupačnu cenu ove fleksibilne kamerice pružaju mnogo toga - vreme je da obezbedite i svoj stan!
nopreview
Mali moćni projektor
Bojan Stanojević
LED tehnologija omogućila je drastično smanjenje dimenzija projektora: LG PB60G gotovo da može da stane u džep, a radi kao veliki. Sa zadovoljstvom smo isprobali prvi (skoro) HD projektor koji ćete lako nositi sa sobom i koji se praktično i ne greje.
nopreview
Gigabyte Aivia Xenon
Novak Jovanović
Inspirisan Apple-ovim "magičnim" mišem, Gigabyte je predstavio prinovu koja ne nalikuje ni jednom modelu iz sada već obimne kolekcije.
preview
Bojan Stanojević
Termin cloud sve više dobija na značaju. D-Link je predstavio Cloud Router DIR-605L. Da vidimo po čemu je on jedinstven, i šta mu je cloud arhitektura donela.
nopreview
Velika dijagonala, široki uglovi
Bojan Stanojević
Cene IPS monitora padaju - LG nudi 27" model IPS277L za svega 300 evra, koliko su donedavno koštali TN modeli. Da li da tražite još mesta na stolu?
preview
Novak Jovanović
Verovatno ste se barem jednom zapitali kako da odštampate dezen bele boje na obojenom papiru. OKI ima jednostavno rešenje: beli toner. I odgovarajući LED štampač ES7411WT.
nopreview
Nikon D600
Nenad Veljković
Nikon D600 se trudi da nas impresionira: od D7000 je nasledio hvaljeni korisnički interfejs a od D800 puno kontrola i opcija. Uz 24 Mp CMOS senzor punog formata i AF sistem unutar tela, aparat snima i nekomprimovani HD video...
preview
Jelena Rupnik
Ko god se bavio pisanjem zna da je to dosadan, naporan i usamljenički posao... skoro kao računovodstvo. Kakve vajde od novih tehnologija, ako ne mogu da nam pomognu kada nam je najteže?
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter