GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #196 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #196 (13) Samo tekstovi objavljeni online (4)
- PC #196 (Februar 2013)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Mala od akcije
Voja Gašić
Sony Action Cam je kamera namenjena snimanju dinamičnih akcionih scena, a pri tome i odličan dokaz da Sony razume razne koncepte i da, sledeći ih, ume da napravi kvalitetne uređaje. A i da vam proda razne dodatke...
nopreview
Samsung kombinacija
Dejan Ristanović
Samsung je predstavio svoju viziju kombinovanja tableta i notebook-a - stigao je ATIV Smart PC. Da vidimo jesu li njegovi konstruktori uspeli da izdvoje najbolje iz ova dva sveta koja se dodiruju... sve češće i bukvalno.
preview
Inge Schwabe
Tableti zasnovani na platformi Windows RT pojavili su se u prodavnicama, uz obećanje da ovi računari više ne služe samo za zabavu, već i za posao. Testirali smo prve kandidate za vašu dnevnu i radnu sobu.
nopreview
Genijalni audio-škorpioni
Branislav Bubanja
Genius se serijom proizvoda označenim amblemom škorpiona obraća tržištu zahtevnijih korisnika. Pred nama su se našla tri interesantna seta zvučnika iz serije GX Gaming: GX SP-i250G, SW-G2.1 3000 i Cavimanus. Da vidimo kako su se pokazali.
nopreview
Optičko računarstvo
Nadežda Veljković
Mogu li fotoni zameniti elektrone? Novija istraživanja pokazuju da bi optičke tehnologije mogle znatno unaprediti i ubrzati naše kompjutere.
preview
Voja Gašić
Prestigio Multipad 10.1 Ultimate 3G je tablet koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Ovoga puta ne samo zbog cene...
nopreview
Pet amper-sati u džepu
Bojan Stanojević
Ako se baterija u vašem telefonu ili tabletu isprazni kada ste daleko od utikača, eto nevolje. Zato je zgodno imati rezervu u džepu, a Intex IN 5000 je mala energetska bomba.
nopreview
Gospodar prstena
Branislav Bubanja
Miševi postoje dugo i verovatno su najkorisniji uređaji za kontrolisanje računara. Ali, sve do sada kod njih se ništa nije suštinski promenilo. A onda je došao Genius Ring Air, miš u prstenu...
nopreview
Intex iBuddy 3
Voja Gašić
Ako insistirate na što jeftinijoj ulaznici u svet tableta, iBuddy 3 je odličan kandidat: košta malo, a radi besprekorno.
nopreview
I futrola i tastatura
Voja Gašić
Iako je "sve na dodir" svetski trend, ponekada dobro dođe i stara, dobra tastatura. Makar i za mobilni uređaj kao što je Intex Avatar.
preview
Dejan Ristanović
HTC One X smo već proglasili za jedan od najboljih pametnih telefona na tržištu, a sada je napravljen još jedan mali korak unapred. Rezultat se zove One X+.
nopreview
Samsung Galaxy Camera
Bojan Stanojević
Posle mobilnih telefona i televizora, foto-aparati su se "opametili" - novim Samsung-ovim modelom upravlja Android. Kako se to odražava na performanse i upotrebljivost aparata?
preview
Jelena Rupnik
Pre tridesetak godina, većinu gadžeta koji se danas mogu kupiti za deset ili dvadeset dolara mogli ste da gledate samo u naučno-fantastičnim filmovima. I da im se divite. Vremena se menjaju: danas je sve je više retro gadžeta koji podesećaju na prošla vremena.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter