GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #206 > Prvi pogled
Arhiva tekstova iz sekcije Prvi pogled. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #206 (14) Samo tekstovi objavljeni online (4)
- PC #206 (Januar 2014)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
Sony PlayStation 4
Vladimir Pisodorov
Nova generacija konzola znači da su ponovo sve karte u igri. Na naše tržište je prvi stigao Sony PlayStation 4, pa da vidimo da li on zaslužuje epitet favorita i da li je zaista izrađen bez kompromisa.
preview
Dejan Ristanović
Mnogi će reći da fiksna telefonija predstavlja prošlost, a mobilna sadašnjost i budućnost, ali svi i dalje imamo fiksni telefon i ne bismo ga se tek tako lišili. A opet, koliko puta ste se pitali zašto morate da od kauča do stola nosite fiksni i mobilni aparat - zašto jedan ne bi bio dovoljan? Panasonic KX-PRW120E rešava problem na elegantan način, primenom kućne WiFi mreže.
nopreview
Prestigio Windows tablet
Pavle Peković
"Veliki" Windows 8.1 je sve češće raspoloživ i na tabletima, pod povoljnim uslovima. Prestigio je pripremio model Visconte, veoma upotrebljiv kako u kući ili firmi, tako i na putu.
preview
Branislav Bubanja
Prestigio tableti napreduju, približavajući se snazi računara, uz sve veće dijagonale ekrana i više rezolucije. Isprobali smo modele Quantum 7.85 i Quantum 9.7.
nopreview
Čisto uzbuđenje
Branislav Bubanja
Kada se proizvod nazove Excite Pure, jasno je da se radi o nečem posebnom. O tome govore i specifikacije novog Toshiba AT10-A tableta.
preview
Voja Gašić
Nakon desktop-a, mobilnih računara i tableta, stigli su i Lenovo smartfoni. Varijanti ima dosta, a našu pažnju je privukao premijum model K900.
nopreview
Kad HD nije dovoljan
Žarko Gojković
Zašto bi Apple jedini nudio retina ekrane? Mađarski WayteQ ima novi adut - XTAB 100 QCR, koga osim ekrana krasi i snažna kombinacija procesora i grafičkog čipa.
nopreview
Firefox telefon
Andrija Ćeranić
Smartfon jeftiniji od ostalih? Alcatel One Touch Fire nije samo to - on dolazi sa novim operativnim sistemom otvorenog koda koji se zove Firefox.
nopreview
Desetobitni NEC monitori
Bojan Milosavljević
Ekrani sa 10-bitnom rezolucijom boja (standardna rezolucija je 8-bitna) koriste se u medicini, za zahtevne korporativne aplikacije i kod grafičkih profesionalaca. NEC nudi nekoliko novih modela sa 10-bitnim panelima: PA242W, PA272W i PA302W.
nopreview
Buffalo za kuću i kancelariju
Bojan Milosavljević
Kompanija Buffalo je poznata po proizvodima za skladištenje velikih količina podataka, namenjenim za različite segmente tržišta. Predstavljamo Link Station 421e, mali storage server s dva hard-diska.
preview
Boris Stanojević
Dolazak hladnih dana nekada je najavljivao periode planske restrikcije struje. To vreme je srećom za nama, ali potrebe za neprekidnim napajanjem nisu, a Eaton se već afirmisao kao konstruktor kvalitetnih i snažnih UPS-ova.
nopreview
Corto Android Media Player
Branislav Bubanja
Android medija plejera je sve više u ponudi, što nije neobično s obzirom na njihove prednosti u odnosu na DVD i Blu-ray plejere. Sada je pred nama Corto AMPC-200 koji donosi nekoliko interesantnih noviteta.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Qihoo (ći-hu) 360 Internet Security, O&O Defrag, Ashampoo Snap i Poet.
nopreview
Dome, pametni dome
Aleksandra Cvjetić, Andrijana Maksimović
Moderan dom ne mora nužno biti skup i ne podrazumeva gomilu majstora koji štemuju zidove i razvlače kablove po plafonima ili ispod tepiha. Evo nekoliko simpatičnih gadžeta koji će pomoći u uređenju doma, a možda vam dati i neku ideju za praznične poklone.


NIS

Ingram Micro

Sinergija22


NLB Banka

YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter