GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
Slobodan Perišić
Arhiva tekstova čiji je autor Slobodan Perišić. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u arhivi PC-a (8) Samo tekstovi objavljeni online (5)
- PC #272 u prodaji po ceni od 219 din
broj
preview
Slobodan Perišić
Obuka je osnov svakog uspešnog rada i zato sa njom treba početi vrlo rano, po mogućnosti još u školskim danima. Verujući da je 3D CAD softverski alat budućnosti, Autodesk je osmislio uspešan obrazovni model. Kako studenti i učenici dolaze jeftino ili besplatno do vrhunskih CAD alata?
preview
Slobodan Perišić
Koristeći AutoCAD Inventor LT Suite kreiraćete, brže nego ikada pre, tačan crtež za proizvodnju, u potpunosti usaglašen sa globalnim standardima.
nopreview
AutoCAD Inventor 2011
Slobodan Perišić
Mašinski inženjeri svake godine dobijaju novu verziju ključnog programa za projektovanje. Pred nama se već sada našao AutoCAD Inventor 2011, koga prate i razni interesantni dodaci.
preview
Slobodan Perišić
Ako se automobilska industrija trudi da trajanje svojih modela produži ili ih bogatije opremi rad prebacivanja u višu klasu, zašto to ne bi važilo i za proizvođače 3D CAD softvera? Da vidimo da li je Autodesk uspeo u tome novim Inventor-om...
nopreview
Nastavak CAD tradicije
Slobodan Perišić
Kompanija Autodesk ponovo pomaže mašinskim inženjerima da budu produktivniji. Pred nama je AutoCAD Mechanical 2010...
preview
Slobodan Perišić
AutoCAD Mechanical 2009 je u prijatnoj situaciji da jedini njegov pravi konkurent dolazi iz iste kuće - mnogi inženjeri mašinstva koriste prvenstveno AutoCAD. Da li verzija 2009 donosi još neke adute koje će mašinci ceniti?
preview
Slobodan Perišić
Inventor u verziji 2009 donosi puno novosti namenjenih modeliranju i pripremi virtuelnih prototipova, održavajući svoje prvo mesto u klasi. Da li je vreme da pređete na novu verziju?
nopreview
Novo u 3D projektovanju
Slobodan Perišić
Izašla je verzija 2008 programa Autodesk Inventor, aplikacije koja je poslednjih šest godina program broj jedan u 3D CAD svetu. Zadržava li Inventor lidersku poziciju?


PC
Twitter Facebook Feed Newsletter