GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #172 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #172 (19) Samo tekstovi objavljeni online (6)
- PC #172 (Decembar 2010)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
preview
Branko Nikitović
Kada je 2008. Apple promovisao MacBook Air, rezultati nisu bili sjajni: najlakši notebook na svetu koji nije postigao očekivani tržišni uspeh. Sada se pred nama našla nova generacija - da li su ispravljeni nedostatci prethodnika?
nopreview
Fujitsu za (malo) dublji džep - laptopi
Bojan Stanojević
Na tržištu ima mnogo prenosivih računara po primamljivim cenama. Koliko je isplativa investicija u skuplje modele koji se proizvode u Nemačkoj ili Japanu? Isprobali smo pet Fujitsu notebook-a raznih koncepcija.
preview
Bojan Stanojević, Voja Gašić
Iz prodavnica vas mame atraktivni televizori velike dijagonale sa full HD ili čak 3D slikom, a vaš operater vas izaziva novim HD signalom i video-on-demand servisom. Uz sve to ide i nova godina, tradicionalno vreme kupovine televizora. Posetili smo "Tehnomaniju" i za vas izabrali najatraktivnije modele...
nopreview
Put u treću dimenziju
Voja Gašić
Kako prikazati 3D sliku, u kućnim i bioskopskim uslovima? Da li ćete nositi anaglifske, polarizacione ili prekidačke naočari, da li će na svakom oku biti po jedan monitor ili ćete sliku gledati uživo, bez ikakvih gedžeta? Upoznajmo sve ove tehnologije...
preview
Marko Savković
Sredinom oktobra predstavljena je nova Microsoft-ova džepna platforma. Jedan od prvih proizvođača koji su je prihvatili je Samsung, pa smo bili veoma nestrpljivi da isprobamo model Omnia 7.
nopreview
Kućna automatika
Mladen Mijatović
Koliko bi vam značilo da kućne električne uređaje možete da uključujete i isključujete sa jednog mesta zajedničkim daljinskim upravljačem? Još ako je taj daljinski vaš mobilni telefon ili neki računar koji je povezan na Internet... Upoznajmo neka rešanja.
nopreview
MP5 plejeri
Branislav Bubanja
Nije greška u naslovu! Ako MP3 plejeri mogu da reprodukuju muziku i eventualno "hvataju" radio-stanice, a MP4 plejeri mogu da prikazuju video i fotografije, onda Xwave plejeri koje predstavljamo mogu da se zovu MP5...
preview
Mladen Mijatović
NDrive je portugalska firma koja proizvodi navigacioni softver za mobilne telefone i samostalne uređaje. Predstavljamo dva elegantna i funkcionalna modela za navigaciju u vožnji: Touch Light i Camal 430i.
preview
Zoran Dranković
Štampanje, skeniranje, kopiranje i slanje/primanje faksa čak i ako ništa ne znate o tehnici? Sasvim verovatno, ako ste se odlučili za MFP OKI MB470.
nopreview
Lamborghini tastatura
Darko Pantović
Automobilska industrija utiče na proizvođače hardvera, pa je Lamborghini bio inspiracija dizajnerima Gigabyte-a kada su projektovali tastaturu K8100. Kako je naći se za "volanom"?
nopreview
Muzičke kugle
Branislav Bubanja
Ko je rekao da zvučne kutije moraju biti četvrtaste? Mission je modelom M-iSphere Mini dokazao i da sferni oblik daje zvuk visokog kvaliteta.
nopreview
LED na dva načina
Bojan Stanojević
LG je nedavno predstavio nove monitore sa LED pozadinskim osvetljenjem, a mi smo isprobali dva 23" modela: jeftiniji E2360 i moćniji E2380VX.
nopreview
Bez ventilatora
Miljan Vekić
Ako vam smeta buka koja dolazi iz kućišta vašeg računara, a i dalje biste voleli da igrate najnovije igrice sa maksimalnim detaljima i koristite 3D aplikacije, Gigabyte ima rešenje za vas. Ime je GV-R577SL.
preview
Branislav Bubanja
Iako je količina dostupnog 3D video-sadržaja u Srbiji minimalna, uređaji za njihovu reprodukciju postaju sve dostupniji. Predstavljamo vam jedan interesantan dizajnerski koncept u realizaciji LG-ja: HLX55W plejer.
nopreview
Bioskop na dlanu
Voja Gašić
LG HX300G nije baš piko-projektor - malo je veći, ali ima mnogo prednosti, od dužeg veka lampe na dalje. Sa zadovoljstvom smo ga isprobali!
nopreview
Čitanje uz Sony
Jovan Bulajić
Sony je upravo predstavio novu paletu čitača elektronskih knjiga - modele Sony Reader Pocket Edition, Touch Edition i Daily Edition. Kako su se pokazali u poređenju sa konkurentskim uređajima?
nopreview
Olympus E5
Nenad Veljković
Naslednik E3 modela sa novim High Speed Live MOS senzorom od 12,3 Mp i Tru­ePic V++ procesorom pravi je promoter nove generacije Four Thirds standarda. Koliko mu nova tehnologija pomaže u borbi sa konkurencijom?
nopreview
Fleš šareniš
Aleksandra Šakić
Taman pomislimo da smo sve rekli o USB fleš diskovima, kad se pojave modeli kojima ne možemo da odolimo. Ovoga puta u pitanju je memorija sa oznakom Adata...
nopreview
Aircoustic slušalice
Andrijana Maksimović
Nisu sve slušalice iste - Vivanco je oformio novi brend slušalica koje se odlikuju posebnim dizajnom i kvalitetom, a u skladu s tim i cenom. Reč je o seriji Aircoustic, namenjenoj korisnicima čiji kriterijumi daleko prevazilaze prosečne.


NIS

Ingram Micro

YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter