GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #179 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #179 (16) Samo tekstovi objavljeni online (7)
- PC #179 (Jul/Avgust 2011)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Letnji duel titana
Marko Savković
Ako želite na odmor da ponesete najbolji mobilni telefon i ako ste se opredelili za Android platformu, pred vama su dva kandidata: HTC Sensation i Samsung Galaxy S II. Koristili smo ih paralelno, pa da pomognemo neodlučnima...
preview
Miloš Stamenković
Kako se bliži momenat u kome će konačno na scenu stupiti nova generacija procesora, interesovanje za AMD platformu lagano raste, naročito među entuzijastima koji vole da "udaraju kontru". Isprobali smo tri ploče sa 990/970FX čipsetom.
preview
Marko Savković
Kako da ostanete u kontaktu dok ste na odmoru? Ekran mobilnog telefona je ipak premali za komforan pristup Internetu, što je dobar razlog da kupite jedan od pet tablet računara koji su odskora pristupačni i na našem tržištu.
preview
Bojan Stanojević
Prenosive računare HP-ove serije Pavilion već smo nekoliko puta predstavljali, ali nove verzije neprestano stižu. Isprobali smo dva kandidata: dv7 je pomalo sličan prethodnicima, a dm1 donosi nove ideje...
nopreview
Bufalo čuva podatke
Mladen Mijatović
Mrežni storage serveri su nezamenljivi za bezbedno skladištenje velikih količina podataka, a često su opremljeni i raznim aplikativnim serverima. Predstavljamo dva Buffalo NAS uređaja, jedan sa dva i drugi sa osam diskova.
nopreview
Četiri pogleda na navigaciju
Zoran Drenković
Predstavljamo nekoliko asistenata za snalaženje po divljim predelima inostranih magistrala i auto-puteva - izaberite svoj GPS uređaj za predstojeći odmor. Kandidati se zovu Mio Moov S600, Becker Pro 43 Control, Goclever Navio 500 Plus FEU i Prestigio GeoVision 5500EU.
preview
Nenad Veljković
Foto-amateri se ne zadovoljavaju uvek razmenom fotografija na Internetu ili letimičnim pregledom slika na monitoru. Šta pružaju štampači koje možete nabaviti u našim prodavnicama? Isprobali smo Canon Selphy CP800, Sony Cyber-shot Total Solution, Canon PIXMA IP 4850 i HP PhotoSmart E AIO CN255B.
nopreview
Špijunska strana
Andrijana Maksimović, Aleksandra Šakić
Budite sami svoj Džems Bond: nekoliko gedžeta koji će vam pomoći da nađete nekoga i još vidite i čujete šta on(a) radi.
nopreview
Jeste li čipovani?
Voja Antonić
RFID tagovi se ugrađuju u mnoge proizvode, pa i u živa bića, u cilju brze i automatske identifikacije. Kako ova tehnologija funkcioniše i gde su joj granice?
preview
Mladen Mijatović
D-Link DIR-457 je bežični ruter koji obezbeđuje vezu sa Internetom preko 3G mreže. Velik je poput iPhone-a, ima baterije, kožnu torbicu i... privlači poglede.
nopreview
Povećajte IQ televizora
Branislav Bubanja
Izraz smart kod HD televizora ukazuje na podršku za napredne mrežne i online funkcije. Uz LG Smart TV Upgrader ST600 i "obični" HD televizori postaju pametniji.
nopreview
Deset lakih komada
Andrija Ćeranić
Uz Intex Laptop Accessory Kit možete da ponesete na put dobar deo IT komfora koji vam inače pruža vaša kancelarija.
preview
Mladen Mijatović
Osim uvida u unutrašnjost, dobro je znati i šta se dešava u okolini zgrade, a za to su potrebne kamere koje mogu da izdrže sve temperaturne i klimatske uslove. Kandidati su Axis M3113-VE i M3114-VE.
nopreview
Skoro kao hologram
Branislav Bubanja
Osim cenom, ViewSonic-ov projektor PJD5122 privlači pažnju i mogućnošću prikaza slike u trećoj dimenziji.
nopreview
Sharp-ov poslovni štampač
Zoran Drenković
Za poslovno štampanje najpogodniji je uređaj koji pretežno štampa u formatu A4, a po potrebi može da se poigra i sa A3 listovima. Upravo takav je Sharp MX-2310U.
preview
Nenad Veljković
H serija donosi prve Sony-jeve kompaktne kamere ove sa Carl Zeiss objektivom i 30x optičkim zumom. Puna HD video podrška, novi CMOS senzor i 3D opcija samo upotpunjavaju ponudu ozbiljnog igrača na velikom tržištu.
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter